Coworking prostor: Bridge 85 

Coworking prostor je namenjen novemu trendu dela neodvisnih profesionalcev. Večinoma so to freelancerji, člani timov start-up podjetji ter posamezniki s specifičnimi znanji, ki lahko zaradi narave svojega dela delajo kjerkoli. Coworking prostor se nahaja v stavbi Primorskega tehnološkega parka v Vrtojbi. Uporabnik za ugodno najemnino dobi delovni prostor z mizo, stolom in dostopom do hitrega interneta ter možnost brezplačne uporabe sejne sobe. V okviru interne knjižnice je na voljo tudi dostop do podjetniške in strokovne literature. Poleg privlačnih prostorskih pogojev vam izkušnjo obogatimo še z zanimivimi in koristnimi LevelUP delavnicami znanja, mentorstvom, strokovno podporo Primorskega tehnološkega parka ter družabnimi dogodki. Naš coworking je mirno in produktivno delovno okolje, zato za kreativne pogovore omogočamo uporabo družabne ali sejne sobe. Vas mika najem delovnega mesta v coworkingu? Pokličite nas na M: +386 41 241 663 (Mitja Mikuž) ali nam pišite na mitja.mikuz@primorski-tp.si.

Start:up Geek House

Start:up Geek House,  skupni delovni prostor v Primorskem tehnološkem parku, je idealna prostorska rešitev za start-up podjetja v zagonski fazi razvoja. Lastne pisarne so v začetnih fazah razvoja podjetja velikokrat (pre)drage in običajno dolgočasne, delo od doma pa je lahko zelo neproduktivno in duhomorno. V skupnem delovnem prostoru so na voljo s pohištvom (miza, stol, omara) opremljena delovna mesta in dostop do hitrega interneta. Uporabniki lahko brezplačno koristijo tudi sejno sobo. Kreativno okolje Primorskega tehnološkega parka dodatno podžge ustvarjalnost, spodbudi sodelovanje ter posameznikom in skupinam omogoča učinkovit razvoj inovativnih idej. Vas mika vključitev? Pokličite nas na M: +386 41 241 663 (Mitja Mikuž) ali nam pišite na mitja.mikuz@primorski-tp.si.

Pisarne, skladišča in delavnice

Primorski tehnološki park zagotavlja sodobne in urejene prostore za start-up podjetja ter druga visokotehnološka, inovativna, razvojna, svetovalna ali podporna podjetja in institucije. Poslovna stavba se nahaja ob meji med Slovenijo in Italijo, ob priključku na avtocesto Ljubljana-Benetke ter v neposredni bližini centrov dveh sosednjih mest, Nove Gorice (Slovenija) in Gorice (Italija). Na voljo je več kot 5.000 m2 neto površin, ki jih sestavljajo pisarne, delavnice, skladišča, skupni prostori, sejne sobe in predavalnice. V najem oddajamo pisarne različnih velikosti (15-100 m2). Možno je najeti eno ali več pisarn, tudi medsebojno povezanih. Skladišča in delavnice velikosti od 100 do 450 m2 so v kletnih prostorih z enostavnim dostopom za tovornjake. Omogočamo dostop do hitrega interneta (optika) in možnost stacionarnega telefona, v skupnih prostorih pa je na voljo free Wi-Fi. Vstop v poslovne prostore je mogoč 24/7. Pred stavbo je na voljo veliko brezplačno parkirišče. V Primorskem tehnološkem parku se že nahaja 60 podjetij, ki zaposlujejo več kot 130 strokovnjakov. Četrtina podjetnikov in zaposlenih v Primorskem tehnološkem parku je italijanskih državljanov, zato v dnevnih pogovorih medsebojno komuniciramo v treh jezikih: slovenskem, angleškem in italijanskem. V stavbi je tudi dnevni bar, odlično stičišče podjetnikov in zaposlenih, ki ponuja odlično kavo, rogljičke, sendviče in pijačo. Vas zanimajo prostori Primorskega tehnološkega parka? Pokličite nas na M: +386 30 653 311 (Simon Marinič) ali nam pišite na simon.marinic@primorski-tp.si.

Sejne sobe in predavalnice

V poslovni stavbi Primorskega tehnološkega parka nudimo urejene prostore za poslovna srečanja, konferenčne dogodke, seminarje, delavnice in izobraževanja. Na voljo je sejna soba za do 16 oseb, dve mali predavalnici s 66 sedeži in ena velika predavalnica s 118 sedeži. Predavalnice so opremljene s projektorjem, platnom, tablami, ozvočenjem in multimedijsko napravo. V predavalnicah in skupnih prostorih je na voljo free Wi-Fi. Lokacija je odlična tako za nacionalne kot mednarodne dogodke, saj se nahaja ob meji med Slovenijo in Italijo, ob priključku na avtocesto Ljubljana-Benetke ter v neposredni bližini centrov dveh sosednjih mest, Nove Gorice (Slovenija) in Gorice (Italija). V bližini so štiri mednarodna letališča: Benetke, Treviso, Ljubljana in Trst, slednje je oddaljeno manj kot 30 km. Pred stavbo je veliko brezplačno parkirišče. Preverite razpoložljive termine in rezervirajte prostor za vaš dogodek! Pokličite nas na M: +386 30 653 311 (Simon Marinič) ali nam pišite na simon.marinic@primorski-tp.si.


   

Koledar

Vsi dogodki
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!