PODJETJE


MINI POLIGLOTINI

 
Leto ustanovitve: 2014
Spletna stran: www.minipoliglotini.com
VIZIJA
MINI POLIGLOTINI želimo postati svetovno vodilna blagovna znamka knjig in didaktičnih iger za zgodnje učenje jezikov. Otroci sveta se bodo učili tujih jezikov in se zabavali s knjigami, igračami in aplikacijami MINI POLIGLOTINI.

OPIS ZNAKA 

Znak MINI POLIGLOTINI vsebuje pet knjig v petih jezikih, ki skupaj tvorijo balon na zrak. Na krilih znanja jezikov balon popelje fantka in punčko v višine in jima da nov pogled na svet. Ravno širši pogled na svet je glavna prednost večjezičnih ljudi.

Mojca Stubelj Ars je doktorica okoljskih znanosti, ki rada preživlja čas v naravi in ustvarja na veliko drugih načinov. Otroke obožuje, odkar je postala mama. Mojca govori sedem jezikov, všeč ji je vizualna umetnost in je dislektik. Disleksija ji je v otroštvu predstavljala veliko oviro, danes pa jo dojema kot dar.

ILUSTRACIJE
Naja Simčič zaključuje študij na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, kjer je največ časa posvetila predvsem ilustraciji in fotografiji. Risanje jo navdušuje že od malega, ko se je srečala s prvimi barvami in oblikami. Najraje riše pravljične junake in junakinje, ki jim vdahne življenje in podobo.

POSLANSTVO
S prepletanjem pravljičnosti, iger in zgodnjega učenja jezikov soustvarjamo kader prihodnosti za delo v mednarodnem in medkulturnem okolju. Z inovativnimi produkti spodbujamo medgeneracijsko sodelovanje in napredek družbe.

VREDNOTE
V podjetju MINI POLIGLOTINI Raziskave, izobraževanje, svetovanje, dr. Mojca Stubelj Ars s.p., zaposleni delujejo na podlagi vrednot, ki so del organizacijske kulture podjetja ter predstavljajo temelj poslanstva in vizije.

USTVARJALNOST in INOVATIVNOST
Z MINI POLIGLOTINI knjigami, igrami in aplikacijo spodbujamo zgodnje učenje jezikov in razvoj konkurenčnih prednosti otrok.

SODELOVANJE
S sodelavci, poslovnimi partnerji in kupci ustvarjamo didaktične knjige z visoko dodano vrednostjo, ki spodbujajo medkulturno sodelovanje.

STROKOVNOST
Z rednimi izobraževanji na področju učenja jezikov in razvoja otrok ustvarjamo nove pristope in načine zgodnjega učenja jezikov.

KAKOVOST IN ZAUPANJE
MINI POLIGLOTINI knjige so skrbno oblikovane in plod dolgoletnih izkušenj na dvojezičnem območju ter mnenj strokovne javnosti in kupcev.

USMERJENOST NA KONČNEGA POTROŠNIKA
Skrb za zadovoljstvo naših malih bralcev in poslušalcev nam je na prvem mestu.

DRUŽBENA ODGOVORNOST
Z podpiranjem akcij in društev na lokalni ravni soustvarjamo pogoje medgeneracijskega povezovanja. Del od prodaje knjig namenimo organizaciji, ki izvaja projekte za otroke iz socialno ogroženih družin.

 

 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

torek, 27. februar 2018
Imate najboljšo inovacijo v regiji?
ponedeljek, 15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
sreda, 06. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!