NOVICA


Pomagajmo pripeljati Lean Startup Machine v Graz - drugi korak!

 

Oddajte svoj glas!

Vsi, ki se želite udeležiti delavnice Lean Startup Machine ali pa nam jo vsaj pomagati pripeljati v Gradec, vabljeni, da na spletni strani dogodka vpišete svoj e-mail naslov. Preusmerjeni boste na podstran, kjer se vam bo izpisal vaš osebni ”referral” link, ki ga nato delite v svoji skupnosti. Po e-mailu boste dobili še povabilo, da si na spletni strani dogodka ustvarite svoj račun (account) za dostop do lastnega ”dashboarda”, na katerem boste lahko spremljali, koliko novih podpornikov oz. ”refferals” ste pomagali zbrati s tem, ko ste delil svoj osebni link za ta dogodek.
 

Loterija in notranja prodaja vstopnic

Ko bomo zbrali nekaj več kot 600 glasov podpore, bodo organizatorji začeli z aktivnostmi za prodajo vstopnic. Najprej bo na vrsti loterija oz. žrebanje dveh brezplačnih kart, pri čemer bodo največ možnosti za zadetek imeli tisti, ki bodo zbrali največ priporočil. Nato bo sledila notranja prodaja oz. ”insider sale”, v kateri bo podpornikom na voljo  50% popust in bo cena vstopnice znašala 100 € namesto običajne cene 200 €. Pozneje pa bodo na voljo tudi ”early bird” vstopnice po ceni 150 €.
 

Iščejo se mentorji prostovoljci

Kolegi iz Gradca iščejo tudi mentorje, ki bi želeli kot prostovoljci (pro bono) sodelovati na dogodku. Pišite nam torej na info@startup.si, če bi se dogodka radi udeležili kot mentor, sicer pa oddajte svoj glas podpore in širite glas o Lean Startup Machine, ki želi priti v sosednji Gradec, med svojimi prijatelji, sodelavci, znanci …

Avtor: Stanislava Vabšek, 27.10.2015
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!