OPIS DOGODKA


40. Business Meetups Nova Gorica, promocijsko-motivacijski dogodek

22. junij 2017, ob 19:00 /Gallus Beer Bar, Nova Gorica
 
Primorski tehnološki park vas vabi na jubilejno in poletno obarvani, 40. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal 22.6.2017 s pričetkom ob 19. uri v lokalu Gallus Beer Bar v centru Nove Gorice. Z nami Georgije Bosiger iz uspešnega podjetja Elaphe, ki nam bo zaupal, kako razvijati tehnološko zahtevne izdelke za svetovni trg. Elaphe je svetovno znani proizvajalec elektronskih pogonov na svetu in šteje kar 80 zaposlenih. Elaphe se lahko pohvali s številnimi dosežki: patentirana tehnologija z največjim navorom glede na velikost in težo motorja za električna vozila / razvitih že preko 15 elektro motorjev, vgrajenih v 20 različnih električnih vozil / prejemniki številnih uglednih nagrad kot so: Naj podjetniška ideja, Mladi manager leta 2016, Zlata Nit 2016 in European Venture Contest 2010 in 2014. 

Georgije je aktiven na področju razvoja elektronike, kjer razvijajo neposredne pogonske krmilnike, predelujejo vozila za potrebe promocije ter razvija naprednih funkcij, vpeljujejo proces za zagotavljanje funkcionalne varnosti elektronike in podobno. 

Več o podjetju: www.elaphe-ev.com 

Moderator dogodka: Rok Gulič, OLLO Audio tools in start-up mentor. 
Lepo vabljeni, Primorski tehnološki park vam pripravlja prijetno presenečenje!  

18.30 – 19.00 predstavitev gosta  ter  
podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku
19.00 – 20.00 pogovor z gostom
20.00 – 20.30 vprašanja in odprta diskusija

Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji. 

 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!