OPIS DOGODKA


39. Business Meetups Nova Gorica, promocijsko-motivacijski dogodek

25. maj 2017, ob 19:00 /Gallus Beer Bar, Nova Gorica
 
Vabljeni na 39. Business Meetups Nova Gorica v organizaciji Primorskega tehnološkega parka. Z nami bo Aljaž Andrejaš , direktor in soustanovitelj slovensko-ameriškega start-upa Reveel. Podjetje je razvilo aplikacijo za prepoznavanje predmetov znotraj video ali tiskanih vsebin. Vidimo se 25.5.2017 ob 19.00 uri v lokalu Gallus Beer Bar v Novi Gorici. Dogodek bo moderiral Rok Gulič. Vstopnine ni. Po klepetu z gostom sledi čas za vprašanja in diskusijo ter prijetno druženje. 

18.30 – 19.00 predstavitev Aljaža Andrejaša (Reveel) ter 
podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku
19.00 – 20.00 pogovor z gostom
20.00 – 20.30 vprašanja in odprta diskusija

  Facebook25052017

Ekipa Reveel je razpeta med Mariborom, Dallasom in San Franciscom. Slovensko-ameriški start-up je prejel dva milijona dolarjev investicije. Pravijo, da bodo z rešitvijo, ki jo ponujajo z njihovo aplikacijo, revolucionirali televizijo in oglaševanje. Vanje je vložil sklad iz Silicijeve doline. Prav Američani so bili tisti, ki so prvi opazili njihov potencial. Aplikacija uporabniku z eno potezo omogoča takojšnjo prepoznavo in nakup opaženih predmetov. Uporabnik obrne kamero mobilnega telefona proti želeni vsebini in takoj pridobi informacijo o predmetih in vsebini. Te izdelke lahko na enostaven način tudi kupi. Odpirajo povsem nov način kupovanja izdelkov oz. odkrivanja novih znamk. Reveel je sicer aktiven član mariborske start-up skupnosti. Več o Reveel na spletni strani: https://web.reveel.it/.


Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.
 

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

  Logo TRAK belo ozadje
 

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!