OPIS DOGODKA


38. Business Meetups Nova Gorica, promocijsko-motivacijski dogodek

20. april 2017, ob 19:00 /Gallus Beer Bar, Nova Gorica
 

Vabljeni na 38. Business Meetups Nova Gorica v organizaciji Primorskega tehnološkega parka. Z nami Peter Brenko iz ekipe Shopamine, ki ustvarjajo ''slovenski Shopfy''. Z gostom se bomo pogovarjali o tem, kako naj se podjetje pripravi na izdelavo spletne strani in spletne trgovine. Odgovorili bomo na vprašanja, ki se pojavljajo v okviru spletnega trgovanja ter opozorili na najpogostejše pasti. Vidimo se 20.4.2017 ob 19.00 uri v lokalu Gallus Beer Bar v Novi Gorici. Dogodek bo moderiral Rok Gulič. Vstopnine ni. Po klepetu z gostom sledi čas za vprašanja in diskusijo ter prijetno druženje. 

 
18.30 – 19.00 predstavitev Petra Brenka, Shopamine ter 
podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku
19.00 – 20.00 pogovor z gostoma
20.00 – 20.30 vprašanja in odprta diskusija
  Facebook22042017 1
Peter je skupaj z ekipo del podjetja Appoteka d.o.o iz Ljubljane., ki je avtor spletne programske opreme Shopamine, naprednega sistema za spletno prodajo. Shopamine je zmagovalec tekmovanja Startcloud v letu 2012. podjetje se ukvarja z načrtovanjem, oblikovanjem in razvojem spletnih aplikacij, predvsem za spletne trgovine. Podjetje ponuja tudi aplikacije, ki te storitve ustrezno dopolnjuje in povezuje. Osrednji izdelek podjetja je spletna trgovinska platforma Shopamine. Peter pravi, da so za njihovo podjetje izrednega pomena stranke, ki so prispevale že več izboljšal. Večinoma njihovih strank so mala in srednja podjetja, med njimi tudi Simobil, ki se preko spletne trgovine Shopamine ukvarjajo s prodajo izdelkov končnim kupcem. Branko je s prijatelji že v času študija odkrival, koliko priložnosti nam lahko ponuja internet ter kako bi ga lahko uporabil na način, ki bi družbi doprinesel dodano vrednost in reševal probleme. Ideja se je kasneje oblikovala v produktu Shopamine. Ekipa je s prvotnih 3 članov, zrasla na devet in nekaj zunanjih sodelavcev oz. tesnih partnerjev. Več o Shopamine najdete na spletni strani: www.shopamine.com.
 
Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.
 
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.


Logo TRAK belo ozadje
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!