OPIS DOGODKA


34. Business Meetups Nova Gorica, promocijsko-motivacijski dogodek

15. december 2016, ob 18:30 /Gallus Beer Bar, Nova Gorica
 
Vas zanima, kako je domače podjetje Beer Pro iz Kromberka postalo vodilni uvoznik in distributer kakovostnega piva na območju Slovenije in Balkana? K pogovoru in diskusiji z gosti se lahko pridružite na motivacijsko-promocijskem dogodku, 34. Business Meetups Nova Gorica, ki ga organizira Primorski tehnološki park 15.12.2016 s pričetkom ob 18.30 uri v lokalu Gallus Beer Bar v centru mesta. Moderator dogodka je Rok Gulič. Vabljeni, vstopnine ni. Pive Beer Pro na voljo tudi v Gallus Beer Bar. 

18.30 – 19.00 predstavitev podjetja Beer Pro & moderatorja dogodka, Roka Guliča
19.00 – 20.00 pogovor s predstavniki podjetja Beer Pro
20.00 – 20.30 vprašanja in odprta diskusija   
 
Podjetje Beer Pro, distribucija pive d.o.o. iz Kromberka je mlado, inovativno in specializirano podjetje za uvoz, prodajo in distribucijo kakovostnega piva iz Nemčije, Irske, Belgije, ZDA, Češke, Anglije, Škotske, Italije, Nizozemske, Avstrije in celo Japonske. Po ustanovitvi leta 2011 se je podjetje takoj usmerilo na distribucijo specialnih piv na slovenskem trgu ter na ozaveščanje in širjenje kulture pitja tovrstnih piv. Leta 2014 se je uvljeavilo kot vodilni specializiran in pooblaščeni uvoznik in distributer kakovotnega piva na območju Slovenije in Balkana za gostinski sektor (Horeca). Beer Pro velja tudi za začetnika kombiniranja razližnih stilov piv s hrano, ki ima podono intenzivnost okusov. 
 
Danes je podjetje Beer Pro bogatejše za dva priznana naziva BiersommelierSeni Pegan in Gregor Makovec ustanovitelja in lastnika podjetja Beer Pro sta z odliko zaključila izobraževanje in pridobila naziv Biersommelier na priznani nemški Doemens Akademie v Műnchnu, kjer se je izšolal tudi marsikateri svetovno znani pivovar. Seni in Gregor sta združila bogate izkušnje iz poznavanja piva, pivovarn, prodaje, marketinga, logistike in distribucije in ustanovila podjetje, ki šteje danes 12 zaposlenih. Pri svojem delu so strastni in cenijo produkte različnih odličnih pivovarn in mirko pivovarn po celem svetu. Znanje in narava njihove dela omogočata, da na trgu najdejo tudi težko dostopne »raider« izdelke in tako imenovane »new entry« izdelke. 
 
Ne spreglejte odprtja njihove nove trgovine – BEER SHOP v Kromberku, kjer vas čakajo posebne praznične ponudbe darilnih paketov piv. 
 
Več o podjejtu Beer Pro si lahko pogledate na spletni strani: www.beerpro.si.         
 
Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslonih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. 
 
Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.


Logo TRAK belo ozadje
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Mitja Mikuž
Primorski tehnološki park
T: +386 41 241 663
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!