OPIS DOGODKA


33. Business Meetups Nova Gorica

22. november 2016, ob 19:00 /Lokal Cafe Gallus, Nova Gorica
 
Primorski tehnološki park vas vabi na 33. Business Meetups Novs Gorica, ki bo potekal 22.11.2016 – v torek – ob 19. uri v Gallus Beer Bar. Gostili bomo podjetniškega trenerja in serijskega podjetnika Blaža Zupana. Blaž poučuje na Katedri za podjetništvo na Ekonomski fakulteti Uiverze v Ljubljani. S podjetjem Optiprint je zgradil uspešno poslovno zgodbo z edinsvetnim poslovnim modelom – kot prvi na svetu so začeli oddajati barvne multifunkcijske tiskalnike z neomejeno porabo potrošnega materiala, črnil, za fiksen mesečni znesek.
Blaž Zupan je tudi eden izmed izvrstnih predavateljev šestedenskega podjetniškega programa ''Od ideje do prve prodaje'', ki se v novemberu začenja v Primorskem tehnološkem parku.
Pogovor z gostom bo vodil Rok Gulič, start-up mentor Primorskega tehnološkega parka.
Po klepetu sledi neformalno druženje. Vstopnine ni. 

Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva. 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Mitja Mikuž
Primorski tehnološki park
T: +386 41 241 663
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!