OPIS DOGODKA


30. Business Meetups Nova Gorica

30. junij 2016, ob 20:00 /Lokal Cafe Gallus, Nova Gorica
 
30. JUBILEJNI Business Meetups Nova Gorica 

Tako je, 30. Meetup! To je tam, kjer se srečujejo startupovci Goriške. Na jubilejno srečanje smo povabili kreatorja dveh lokalnih zgodb o uspehu. Kljub lokalnosti, njihove proizvode prodajata tudi na mednarodnem trgu. Gosta dogodka sta: Andreja Vilhar, TimeBreak in Jernej Rutar, Sports-Heart. 
 
Andreja in Jernej imata vsak svojo spletno trgovino s športnimi rekviziti. Medtem, ko prodaja Andreja na slovenskem, hrvaškem in italijanskem trgu, se Jernej odpira tudi na ameriška tla. 
 
Kako se ljudje znajdejo s pomočjo interneta? Kako nam le-ta lahko pomaga do dodatnega ali celo osnovnega zaslužka? Kako se s pomočjo spleta lahko širimo v tujino in nismo omejeni samo na slovenski trg? Gosta nam bosta potrdila, da je vse to mogoče tudi iz majhne države, kakršna je Slovenija. 
 
Jernej Rutar je svojo podjetniško pot začel v vlogi zmagovalca 2. Start-up vikenda Nova Gorica, ki ga je organiziral Primorski tehnološki park v aprilu 2014. Svoje podjetniško znanje in izkušnje je kasneje pridno nadgrajeval z rednim udeleževanjem dogodkov in delavnic tehnološkega parka. Postal je tudi mentor podjetniških delavnic za osnovnošolce, ''Podjetniški eksperiment'', ki se odvijajo v okviru projekta POPRI.  
 
Še zadnjič pred poletjem se tudi tokrat dobimo v Gallus Cafe Nova Gorica, 30.6.2016, ob 20h.
Dogodek bo vodil Rok Gulič. Vstop prost. 
 
Organizator dogodka: Primorski tehnološki park. 
 
Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva. 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Mitja Mikuž
Primorski tehnološki park
T: +386 41 241 663
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!