OPIS DOGODKA


Startup metrike // LevelUP delavnica

8. junij 2016, ob 16:30 /Primorski tehnološki park, Mednarodni prehod 6, 5290 Šempeter pri Gorici
 
»Aplikacijo si je preneslo 10 000 posameznikov…po 1 mesecu imamo 10 dnevnih uporabnikov.« ali »Naša spletna stran ima 5000 ogledov dnevno…vendar le 2 sta se odločila za nakup.« Ko potegnemo črto, katere številke so res pomembne?

Pri lansiranju novih izdelkov, aplikacij ali posameznih funkcionalnosti, se ob vstopu na trg spopadamo z visoko negotovostjo. Kako vemo, ali strategija, za katero smo se odločili, deluje? Metrike (=interpretacija podatkov) nam povejo, kaj naši uporabniki počnejo v aplikaciji, katere funkcionalnosti proizvoda uporabljajo in katere popolnoma ignorirajo. Metrike nam lahko pomagajo pri odločitvah, ampak ob napačni uporabi se lahko zgodi, da ne zajemamo pravih podatkov, da jih zajemamo preveč, da izberemo napačne, kar lahko vodi v sprejemanje nepravilnih odločitev.

Če si želite sprejemati boljše odločitve na poti razvoja vašega produkta, se nam pridružite na LevelUP delavnici o startup metrikah. Naučili se boste spremljati uspeh vašega podjetja z merjenjem podatkov.

Osnovna cena: 100,00 €
Trajanje: 3 h

Posebni POPUSTI:
- 50% = 50,00 € EARLY BIRDS
- 25% = 75,00 € NEXT STEP 
100,00 € FULL PRICE

Prijavi se TUKAJ!

Startup metrike bodo razložene na praktičnih primerih in bodo razdeljene v tri sklope: 
•    Preverjanje in iskanje potrditve na trgu;
•    Analiza obstoječega izdelka in pot do izboljšave;
•    Kako pravilno interpretirati izmerjene metrike, spremljanje poslovanja in poročanje investitorjem.

Vsi pred/inkubiranci Primorskega tehnološkega parka in najemniki Bridge85 coworking prostora so deležni dodatnega 10% popusta.

Kako postati inkubiranec Primorskega tehnološkega parka?

Delavnica je namenjena podjetnikom in vodjem startup ekip, ki začenjate podjetniško pot, pa tudi vodstvenim kadrom malih in srednje velikih podjetji. Snov in orodja so namenjena spremljanju aplikaciji oziroma programski opremi (software), ali izdeleka, ki je povezan s programsko opremo. 

O predavatelju:

Matej Peršolja je ustanovitelj in direktor slovensko-ameriškega start-upa Protectus Technologies s katerim so bili vključen v program svetovno znanega pospeševalnika Start Labs. Produkt, ki ga razvija z ostalimi soustanovitelji je Carlock, to je kompletna rešitev za spremljanje avtomobila prek pametnega telefona, ki prek signala GPS obvešča uporabnike o poziciji in stanju vozila. Podjetje trenutno svojo rešitev prodaja v ZDA, Evropi in Avstraliji. Največ neposredne prodaje je v ZDA, pred kratkim so začeli distribucijo tudi v Savdski Arabiji. Pri svojem delu dnevno spremlja metrike in odločitve sprejema na podlagi pridobljenih podatkov.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Sanja Gorjan
Primorski tehnološki park
T: +386 31 331 778
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!