OPIS DOGODKA


29. Business Meetups Nova Gorica

26. maj 2016, ob 20:00 /Lokal Cafe Gallus, Nova Gorica
 
Na 29. Business Meetups Nova Gorica bomo gostili Tomaža Zamana, ex-freelancerja in soustanovitelja slovensko-danskega podjetja Codeable. Tomaž Zaman si je izkušnje v programerskih vodah nabral skozi izvajanje programerskih storitev preko spletne platforme Elance. Naročniki so ga zaradi lokacije (Prekmurje, Slovenija) pogosto imeli za slabšega v primerjavi z zahodnimi kolegi. Zaradi navala poceni programerjev iz manj razvitih držav, je bil primoran spuščati ceno svojih storitev.  
 
Kljub neugodnim okoliščinam je vztrajal, postal strokovnjak na svojem področju in prepoznal poslovno priložnost. Preko Elanca je spoznal danskega programerja in kolega Pera Esbensena, s katerim je ustanovil podjetje Codeable. Preko portala lahko posamezniki ali podjetja s celega sveta najamejo programerje, kadar potrebujejo dodatno pomoč v Wordpressu. Pri vodenju mednarodne ekipe sodelavcev, se Tomaž dnevno spopada z izzivi dela na daljavo in usklajevanjem nalog v ekipi. Tomaž ni le podjetnik, temveč tudi družinski človek in oče štirih otrok, z veliko uporabnimi nasveti in izkušnjami, kako uspešno upravljati svoj čas.
 
Tokratni Business Meetups Nova Gorica je tematsko povezan s prvim Goriškim Jelly dogodkom (teden odprtih vrat) v coworking prostoru Bridge85, v Primorskem tehnološkem parku. Če si želite brezplačno preizkusiti delovno mesto v coworking prostoru, se prijavite na http://bit.ly/1Uc2GYN
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Mitja Mikuž
Primorski tehnološki park
T: +386 41 241 663
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!