OPIS DOGODKA


Web Development 1 // delavnica Smart Ninja

22. februar 2016, ob 17:00 /Primorski tehnološki park, Mednarodni prehod 6, 5290 Šempeter pri Gorici
 
V štirih mesecih, na 24 srečanjih (1,5 ure) bodo udeleženci ustvarili več kot 20 samostojnih programerskih projektov.

Tečaj je razdeljen na tri dele:
  • Front-end development
  • Osnove programiranja v Pythonu
  • Back-end development s Pythonom in Google App Engine

Naučil/a se boš front-end in back-end jezike: HTML, CSS in Python ter ogrodje Bootstrap. Naredil/a boš svojo prvo (pa ne le eno) spletno aplikacijo in jo naložil/a na splet prek Google App Engine gostovanja. 
 
Za nameček pa boš spoznal/a še vsa ključna orodja in postopke, kot npr. GIT in GitHub, wireframing ter trike kako členiti projekte na manjše dele in optimizirati delo.
 
Za prijave do 8. februarja 2016 velja znižana SUPER EARLY BIRD cena 449,00 EUR - to je kar 44% popust! Za prijave zadnji teden dni pred tečajem velja polna cena tečaja, 799,00 EUR. Dodaten 5% popust dobijo vsi pred/inkubiranci Primorskega tehnološkega parka in najemniki Coworkinga Bridge58. Za kodo s popustom kontaktirajte Mitjo Mikuž, Primorski tehnološki park.

Kotizacijo se lahko poravna v dveh obrokih in sicer 50 % kotizacije je potrebno poravnati pred tečajem. Drugo polovico, oziroma ostalih 50 % kotizacije pa 1 mesec po začetku tečaja
 
Vsak tečajnik (ki to želi), bo po končanem tečaju zapisan v zaposlovalno bazo Smart Ninje, do katere imajo dostop slovenska IT podjetja, ki iščejo nove sodelavce.
 
Udeleženci ne potrebujejo programerskega predznanja, saj se gre v sklopu programa od osnov dalje. Tečaj bo potekal v slovenskem jeziku, kljub temu pa se od udeležencev pričakuje bralno razumevanje angleškega jezika, ki je ključno za vsakega programerja.

Tečaj bo trajal od 22.2.2016 do 23.05.2016, dvakrat tedensko, vsak ponedeljek in četrtek, od 17.00 do 18.30 v Primorskem tehnološkem parku (Mednarodni prehod 6, 5290 Šempeter pri Gorici). Vodil ga bo izkušen programerski ninja, Matej Ramuta.

Vse informacije in prijave. 

Zakaj bi se prijavil/a, ti povemo mi. Več znanja pomeni boljše možnosti za zaslužek! Zakaj ne, pa nam povej ti! Prijavi se čim prej, število mest je omejeno.

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Mitja Mikuž
Primorski tehnološki park
T: +386 41 241 663
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!