OPIS DOGODKA


26. Business Meetups Nova Gorica

21. januar 2016, ob 19:00 /Lokal Cafe Gallus, Nova Gorica
 
Vas zanima, katero pivo smo Slovenci ocenili za najboljše v letu 2015? Bi radi izvedeli, kako se dva primorska pivovarja postavljata ob bok velikim pivovarskim gigantom? Primorski tehnološki park vas vabi na večerno mreženje z Anito Lozar in Matejem Peliconom iz Pivovarne Pelicon ter Andrejem Slugo in Reservoir Dogs. Vabljeni na 26. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal 21.1.2015 s pričetkom ob 19. uri v lokalu Cafe Gallus v centru mesta. Moderator večera je Rok Gulič, start-up mentor. Vabljeni – vstopnine ni. 
 
Katero pivo je bilo najboljše v letu 2015? Katera pivovarna?
 
Slovenski pivci smo za najboljše pivo izbrali 3th pill pivovarne Pelicon, za najboljšo pivovarno pa je bila izbrana pivovarna Reservoir Dogs. V obeh kategorijah sta drugi mesti osvojila ista pivovarja, le v obrnjenih vlogah. Pivo Starvation pivovarne Reservoir Dogs Pivovarna Pelicon je doseglo drugo mesto na lestvici piv, pivovarna Pelicon pa drugo mesto med pivovarnami. 
 
Kaj imata ti dve pivovarni skupnega? Obe sta iz Primorske, natančneje iz Ajdovščine.
 
Z zmagovalnimi gosti se bomo na 26. Business Meetups Nova Gorica pogovarjali o poslovnih modelih mikropivovarjev, o tem kako si izboriti trg in se postaviti ob bok velikim pivovarskim gigantom. 
 
Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva. 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Mitja Mikuž
Primorski tehnološki park
T: +386 41 241 663
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!