OPIS DOGODKA


Silicon Valley Open Doors konferenca prihaja v Dublin!

27. januar 2016, ob 0:00 /Dublin, Irska
 
Med vsemi start-upi iz srednje, južne in vzhodne Evrope, ki se bodo prijavili na tekmovanje, bo komisija izbrala 25 najobetavnejših, ki se bodo predstaviti približno 40 vlagateljem iz Evrope in ZDA. Kandidati, ki se bodo uvrstili na tekmovanje, bodo znani 20. decembra 2015, sicer pa letošnje tekmovanje poteka pod zanimivim sloganom 'samorogi in miti vs. enorogi in resničnost'.
 

Vsako drugo podjetje dobi investicijo!

Kot pravijo organizatorji, je do danes vsako drugo podjetje, ki se je predstavilo na SVOD konferenci, uspešno pridobilo investitorje, med katerimi so denimo Founders Fund, Draper Associates, Salesforce, Aspect Ventures, Broadway Angels, YCombinator, TechStars, 500Startups, Bain CapitalVentures in mnogi drugi.
 

Med investiranimi start-upi tudi Evernote in Viewdle

Med več kot 250 start-upi, ki so skupaj zbrala več kot 500 milijonov dolarjev kapitala prek udeležbe na SVOD konferenci, pa so tudi  Evernote, Viewdle (prevzel ga je Google), Looksery (prevzel ga je SnapChat), InvisibleCRM, Wrike in drugi.
 

Udeležba brezplačna, prijava obvezna

Udeležba na konferenci je brezplačna. Vse informacije najdete na http://svod-europe.com/conference/about/, kjer vas čaka tudi prijavni obrazec za prijavo na start-up tekmovanje.
 

Pišite jim ...

Če imate še kakšna dodatna vprašanja, jih pošljite organizatorju evropskega SVOD dogodka, to je ukrajinski pospeševalnik GrowthUP, na e-naslov as@growthup.com
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Stanislava Vabšek
Start:up Iniciativa Slovenija
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!