OPIS DOGODKA


25. Business Meetups Nova Gorica

17. december 2015, ob 19:00 /Lokal Cafe Gallus, Nova Gorica
 
Majda Dodevska je komunikacijski strokovnjak z več kot deset let izkušenj iz področja medijev, odnosov z javnostjo, korporativnega komuniciranja, organiziranja dogodkov in trženja.
Izkušnje iz področja novinarstva in PR si je nabirala v podjetjih kot so Gospodarski vestnik, Delo d.d. in Elektro Ljubljana d.d. Pri start-up podjetju Scoutee opravlja vlogo co-founder-ja in CMO ali zanimivejše ''The Stoyteller-ja''.
 
Scoutee je start-up podjetje, ki proizvaja najboljše merilce za merjene hitrosti bejzbolske žogice. Hitrost žogice, ki jo igralec zaluča proti odbijalcu, je ključnega pomena za uspeh v bejzbolu. Informacije o hitrost, poziciji, tipu meta in ostale podatke beležijo ter analizirajo z merilcem ter s tem omogočajo bolj učinkovit trening. 
Z rešitvijo, ki učinkovita nadomešča dosedanje pripomočke, je podjetje Scoutee vstopilo na bejzbolski trg, ki je eden največjih med kolektivnimi športi. Investicijski denar so dobili na Kikstarterju in v pospeševalniku Eleven.
 
Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva. 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Mitja Mikuž
Primorski tehnološki park
T: +386 41 241 663
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!