OPIS DOGODKA


24. Business Meetups Nova Gorica

26. november 2015, ob 19:00 /Lokal Cafe Gallus, Nova Gorica
 
Gregor Rebolj, start-up mentor, direktor in solastnik računalniškega podjetja Klika d.o.o., je svojo pot začel kot študent in kasneje kot vodilni inženir na projektu v podjetju Hermes Softlab. Tam je z ekipo štirih sodelavcev delal na razvoju produkta Storescape, ki se je pozneje razvil v joint venture podjetje s 30 razvijalci v Ljubljani in prodaji v Ameriki. Po uspešno zaključenem projektu, je bila ''želja po novem premočna, da bi ostali''. Ekipa je tako ustanovila podjetje Klika d.o.o., z željo vzpostaviti sodobni inovacijski center za razvoj programske opreme. Januarja 2012 je Klika postala del globalne skupine Sportradar, največjega ponudnika športnih podatkov na svetu, kjer predvsem skrbijo za področje mobilnih tehnologij. Gregor Rebolj kot soustanovitelj Silicijevih vrtičkov in start-up mentor, lahko s svojimi bogatimi izkušnjami in povezavami pomaga naslednji generaciji start-upov. Na tokratnem dogodku Business Meetups Nova Gorica bo gost razkril, kako zgraditi globalno podjetje, kako se razlikovati od konkurence na trgu, kako voditi ekipo 80 inženirjev, razvojnikov, prodajnikov in vodij projektov, kako ohraniti identiteto po združitvi z večjim podjetjem in tudi zakaj je pri urah matematike potrebno analizirati domačo nalogo. 
 
Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva. 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Mitja Mikuž
Primorski tehnološki park
T: +386 41 241 663
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!