OPIS DOGODKA


NETPRO - največja slovenska network konferenca v Sloveniji

1. oktober 2015, ob 13:00 /Ljubljana, Hotel Mons
 

Vabljeni na največjo slovensko NETWORK konferenco NETPRO, ki bo potekala
1.10.2015 pod organizacijo BIC (Business Intelligence Center) in poslovnega asistenta bizi.si od 13. ure dalje v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.
 
Članom Primorskega tehnološkega parka nudijo 10% popust na kotizacijo.
Ob prijavi zapišite podatek o članstvu v komentar.

Več o PROGRAMU in PRIJAVNICO najdete na spletni strani:
www.bi-center.eu/si/netpro

Zakaj na NETPRO konferenco?

  • Pomembnosti poslovnega mreženja se zaveda sleherni manager, podjetnik. NETPRO je mednarodna networking konferenca v organizaciji BIC in poslovnega asistenta bizi.si. Njen cilj je povezati poslovneže, podjetnike in managerje iz različnih sfer gospodarstva, z namenom ustvarjanja novih poslovnih sinergij, tako v Sloveniji kot v mednarodnem okolju. Konferenca je namenjena vsem podjetniškim skupinam, tako malim kot srednjim in velikim podjetjem.
  • Mednarodni panel s priznanimi domačimi in tujimi gosti: gosti konference so mednarodno priznani govorci s področja poslovnega mreženja ter managerji in podjetniki, ki delujejo v mednarodnih okoljih.
         
  • Mreženjska vozlišča - poslovni matchmaking: udeleženci konference bodo deležni organiziranega poslovnega matchmakinga za strateško vzpostavljanje novih poslovnih povezav.
  • Brezplačno pravno svetovanje: udeleženci konference prejmejo bon za brezplačno pravno svetovanje ter možnost ''ena na ena'' srečanja z odvetniki v okviru mreženjskih vozlišč.
  • Slavnostna podelitev nagrad NETPRO za odličnost in stabilnost v poslovanju: mreženjska konferenca se bo slavnostno zaključila z gala prireditvijo in podelitvijo nagrad NETPRO za odličnost in stabilnost v poslovanju najboljšim v kategorijah mikro, malih, srednjih in velikih podjetij.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Katja Pregelj
Primorski tehnološki park
T: +386 5 393 24 50
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!