OPIS DOGODKA


POPRAJMO NAPREJ: Start-up seminar; Od ideje do dobre zgodbe

18. september 2015, ob 16:00 /Nova Gorica
 
Izziv za vašo kreativnost in inovativnost / Svojo bodo povedali glavni akterji POPROV iz sezone 2014/2015 / Nagradna igra za najbolj izvirne
 
Primorski tehnološki park vabi vse pogumnekreativneinovativnedrzne in ambiciozne posameznike na najbolj zanimiv podjetniški izziv, ki bo 18.9. ob 16. uri. 

Kaj te čaka? Da lahko vsem udeležencem omogočimo enake možnosti za zmago in lepe nagrade, smo se odločili, da vam vsebino izziva zaupamo na dogodku samem. Potrebščine priskrbimo mi. Od vas se pričakuje le odprt odnos za dogodivščine! 

Kaj pa če mi izziv ne bo všeč? Pridi kljub temu, saj ti bomo na dogodku povedali tudi o podjtniškem okolju, ki te obdaja in ti lahko pomaga, če se odločiš za samostojno podjetniško pot. Izvedli bomo tudi okroglo mizo z zanimivimi gosti in predstavili tekmovanje POPRI, ki ga Primorski tehnološki park organizira že 11. Leto zapored. Saj veš, kako pravi viralni hit: Just do it!
 

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Maja Rajer Obid
Primorski tehnološki park
T: +386 5 393 24 51
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!