OPIS DOGODKA


15. Business Meetups Nova Gorica

22. januar 2015, ob 19:00 /Lokal Cafe Gallus, Nova Gorica
 
Novo leto 2015 je že v polnem teku. Primorski tehnološki park ponovno začenja z Business Meetups Nova Gorica dogodki, ki jih sicer redno organizira vsak tretji četrtek v mesecu v sodelovanju z lokalom Cafe Gallus v Novi Gorici. Gre za neformalna poslovna srečanja z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva. 
 
Tokrat se dobimo v četrtek, 22.1.2015 v Cafe Gallus v Novi Gorici ob 19. uri. Tema pogovora bodo start-up timi, učinkovitost podjetniških ekip in težave pri iskanju ustreznih članov. Naš gost bo Žiga Berce iz Cofinder-ja
 
Cofinder je spletna platforma, na kateri posamezniki delijo njihove start-up ideje z isto mislečimi podjetniki, medtem ko na drugi strani posamezniki pokažejo, katera znanja imajo in h katerim projektom želijo pristopiti. Več o Cofinder platformi si lahko preberete tukaj. Skupaj s start-up šolo Hekovnik organizirajo tudi razne dogodke v živo, na katerih podjetniki predstavljajo svoje start-up ideje z namenom iskanja dobrih talentov. Na enem izmed takšnih dogodkov se je predstavil tudi zmagovalec našega 2. Startup vikenda Nova Gorica, Jernej Rutar in za uspešno predstavitev svoje ideje prejel tudi nagrado. 
 
Vabljeni na 15. Business Meetups Nova Gorica, kjer boste imeli odlično priložnost spoznati, kako in kje poiskati zanimive kadre za vaše projekte in podjetja. 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Mitja Mikuž
Primorski tehnološki park
T: +386 41 241 663
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!