OPIS DOGODKA


Roadshow Nova Gorica: po znanje, izkušnje in kapital

5. marec 2015, ob 14:00 /Primorski tehnološki park, Nova Gorica
Roadshow Nova Gorica je odlična priložnost za posameznike, ekipe in podjetja, ki iščejo vire financiranja in priložnosti za promocijo ter si želijo novega znanja, izkušenj in receptov za uspešno podjetniško pot. Udeleženci bodo na dogodku prejeli vse informacije o možnostih financiranja Slovenskega podjetniškega sklada P2, SK75 in SK200 za pridobitev zagonske subvencije 54.000 €, konvertibilnega posojila 75.000 € ali javne lastniške investicije 200.000 € ter pogojih za sodelovanje na tekmovanju Start:up Slovenija. Po otvoritvenem dogodku Forum 100% start:up v Ljubljani, ki bo 4. marca, bo Roadshow Nova Gorica prvi v seriji ’roadshow’ dogodkov, ki bodo do 13. marca potekali po vsej Sloveniji.
 
Letošnja novost je, da je sodelovanje v tekmovanju Start:up Slovenija obvezen pogoj za prijavo na razpis za zagonsko subvencijo P2 Slovenskega podjetniška sklada, zato bodo udeležencem podane informacije, kako na tekmovanju Start:up Slovenija pridobiti do 40 točk od skupno 100 možnih v okviru razpisa P2, ki zagotavlja 54.000 EUR nepovratnih sredstev.  Rok za prijavo na tekmovanje je 20. marec. Za pridobitev do 40 točk na razpisu P2 bodo v pred-selekcijskem postopku organizirane Start:up šole na treh lokacijah, v Mariboru, 30. marca, Ljubljani, 31. marca in Novi Gorici, 1. aprila. Sledil bo DEMO dan v Ljubljani na katerem se bodo prijavljena start-up podjetja osebno predstavila pred strokovno investitorsko komisijo. Razpis P2 bo objavljen predvidoma 6. marca, rok za prijavo pa bo 21. april.
 
Dogodek ne bo namenjen samo podjetjem, ampak tudi posameznikom in ekipam, ki svoje ideje šele razvijajo in ustanovitev podjetja načrtujejo v prihodnosti, saj bodo predstavljene tudi usmeritve, kako oblikovati uspešen poslovni model. V programu bo sodeloval tudi Igor Panjan iz podjetja SmartPA, ki bo kot finalist tekmovanja Start:up Slovenija leta 2012 in prejemnik zagonske subvencije P2, delil svoje izkušnje in nasvete. Ekipa Primorskega tehnološkega parka bo predstavila podjetniške priložnosti na Goriškem kot so coworking, mentorstvo, podjetniško tekmovanje POPRI – Podjetje za prihodnost in ostale programe v okviru tehnološkega parka. Hkrati bodo udeležencem tudi osebno svetovali glede razvoja poslovnega modela in prijav v programe.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Mitja Mikuž
Primorski tehnološki park
T: +386 41 241 663
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!