OPIS DOGODKA


Digital kot orodje za uspešen start-up: 17. Business Meetups Nova Gorica

26. marec 2015, ob 19:00 /Lokal Cafe Gallus, Nova Gorica
 
Dr. Jaka Lindič je ustanovitelj več podjetij, poslovni angel, profesor in raziskovalec, specializiran za vitke pristope k inovacijam in inoviranje poslovnih modelov. Je profesor na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer med drugim predava tudi predmet digitalno trženje in gostujoči raziskovalec na univerzi v kalifornijskem Berkleyu, kjer sodeluje tudi v SkyDeck inkubatorju. Med podjetja v portfelju dr. Lindiča, ki ne želi biti stereotipni podjetnik, se med drugimi umeščajo: Danu - največja regijska mreža portalov za starše (spletna stran Ringa Raja), eŠola - informacijske rešitve za osnovne in srednje šole, Xooltime - sistem za učinkovito in motivacijsko zastavljeno učenje v šolah, ki vključuje tudi starše ter Doctrina - on-line platforma za farmacevte.
 
Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva. 
 
Lepo vabljeni, po pogovoru z gostom sledi prijetno mreženje. 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Mitja Mikuž
Primorski tehnološki park
T: +386 41 241 663
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!