OPIS DOGODKA


Spoznajmo uspešnega mednarodnega podjetnika velikih kontrastov: 19. Business Meetups Nova Gorica

18. junij 2015, ob 20:00 /Lokal Cafe Gallus, Nova Gorica
 
Mark Pleško je direktor in ustanovitelj mednarodnega visokotehnološkega podjetjaCosylab, največjega laboratorija za kontrolne sisteme s sedežem v Ljubljani in poslovalnicami na Japonskem, ZDA, Kitajskem, Južni Koreji, Švedski in Švici. Zase pravi, da je bil oz. opravljal že mnogo različnih stvari: od profesionalnega športnika do jedrskega fizika, programerja, predavatelja, znanstvenika, inženirja, podjetnika, prodajalca in direktorja. Za nekatere čarovnik visoko razvite tehnologije, za druge preprost človek, ki živi v vasici s par na pol praznimi kamnitimi hišami. Mark poskuša najti ravnovesje med poslovno uspešnostjo, kvalitetnim prosim časom z družino in osebnimi hobiji. 

Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva. 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Mitja Mikuž
Primorski tehnološki park
T: +386 41 241 663
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!