OPIS DOGODKA


Lastno podjetje? Zakaj pa ne!

11. september 2015, ob 17:00 /Primorsko tehnološki park, Nova Gorica
 
Dogodki 'Lastno podjetje? Zakaj pa ne!' imajo že vrsto let prepoznavno strukturo. Na njih gostimo mlade podjetnike, ki predstavijo svoje zgodbe in delijo znanje prek svojih izkušenj, ter strokovnjaka s področja davkov in prava, ki oriše pot ustanovitve podjetja. Tudi tokrat obljubljamo zanimive goste in uporabne informacije!

Ana in Irenej Suban, ki upravljata s spletno trgovino silux.si, sta potrditev za dobro delo prejela tudi na letošnjemu izboru Mladi podjetnik leta 2015, saj sta žirijo prepričala in napredovala v finale. Spletna trgovina je v letu 2014 v izkazu uspeha že uspela prikazati preko 1,2 milijona evrov prihodkov! V spletni trgovini nudita bogato paleto avtomobilskih delov, od svetil, karoserije, dodatne opreme, celo motorja. Slovenija je kmalu postala premajhen trg, zato sta že izvedla širitev na hrvaški in italijanski trg. Vas torej zanima odprtje lastne spletne trgovine? Ana in Irenej bosta več kot odlična sogovornika, ki bosta delila svoje izkušnje o spletni prodaji, širitvi posla v tujino in vam pomagala pri ostalih podjetniških dilemah. Vabljeni, da se nam pridružite.

Dobimo se v Primorskem tehnološkem parku v petek, 11. 9. 2015, ob 17 uri

Sledilo bo predavanje, ki bo zanimalo predvsem tiste, ki še nimate svojega podjetja in potrebujete navigacijo med birokracijo, ki vas čaka od odpiranju podjetja. Nejc Setnikar, univerzitetni diplomirani pravnik, vodja pravnega oddelka v Zavodu mladi podjetnik in pravni svetovalec, vas bo popeljal skozi korake ustanovitve podjetja. Predstavil vam bo razlike med pravnimi subjekti (s.p., d.o.o., itd.), pojasnil davčne vidike posameznih oblik, vam razložil korake ustanovitve podjetja in odgovarjal na vaša konkretna vprašanja. Nejc ima za seboj številna osebna svetovanja in predavanja, zato je to odlična priložnost, da brezplačno pridobite informacije, ki jih je sicer od uradnih organov težje in zamudneje. Prijavite se na dogodek preko prijavnice

Želite razviti svojo podjetniško idejo? Več mesecev vam pomagamo na delavnicah MP šole.

Program dogodka:

Ura / Tema / Gost
17:00 - 17:10    Uvodni nagovor    
17:10 - 18:00    Najina podjetniška zgodba    Ana in Irenej Suban, Silux.si
18:00 - 19:00    Ustanovitev podjetja    Nejc Setnikar, Zavod mladi podjetnik
19:00 - 19:30    Mreženje    

Partner dogodka: Primorski tehnnološki park. 

Prijave
Udeležba na dogodku je brezplačna, število mest je omejeno, obvezne pa so prijave! Edini pogoj za prijavo je, da nam dovolite, da vaš e-naslov vpišemo med prejemnike brezplačnih e-novic Zavoda mladi podjetnik. Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite. 

Prijava velja kot rezervacija mesta. V vsakem primeru vas vljudno prosimo, da se dogodka udeležite, če ste se prijavili. V nasprotnem nas o odpovedi obvestite, da bomo vaše mesto lahko prepustili drugemu.
 
Prijavite se preko prijavnic tukaj.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Katja Pregelj
Primorski tehnološki park
T: +386 5 393 24 50
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 

Koledar

Vsi dogodki


Startup novice

15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
6. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!