Aktualno v mestu

četrtek, 24. maj 2018 @Dvorec Lanthieri, Vipava
Cavitation bubbles / Znanstveni večer
sreda, 07. marec 2018 @Primorski tehnološki park
Roadshow Nova Gorica - pomlad 2018
četrtek, 22. februar 2018 @Dvorec Lanthieri, Vipava
Prvi koraki v svet Bitcoin-a in kriptovalut / Znanstveni večer
četrtek, 15. februar 2018 @Primorski tehnološki park
Iščeš financiranje za svoje podjetje?

Vsi dogodki

Startup novice

torek, 27. februar 2018
Imate najboljšo inovacijo v regiji?
ponedeljek, 15. januar 2018 @Primorski tehnološki park
Prihajajo POPRI 2018
sreda, 06. september 2017 @ Primorski tehnološki park
Začenjamo letošnji jesenski krog SK financiranja start-upov!

Vse novice
 

PROGRAMI

Programi za podjetne talente

Start:up Nova Gorica inovativnim in podjetnim posameznikom zagotavlja programe za iskanje, presojo in razvoj podjetniških idej ter pomoč pri ustanovitvi podjetja. 

Podjetniško tekmovanje POPRI Podjetniški eksperiment Start-up vikend/dnevi Nova GoricaLevelUP WorkshopsBusiness Meetups Nova GoricaPodjetniško svetovanjeNacionalni programi
 
 
 

Programi za start-up podjetja

Start-up ekipam nudimo odlične podjetniške programe, mentorstvo, dostop do izkušenih podjetnikov in investitorjev, udeležbo na podjetniških dogodkih ter medijsko prepoznavnost. 

Start-up mentoriranje LevelUP Workshops Start-up šola Nova Gorica Business Meetups Nova GoricaNacionalni programiZnansvetni večeri 


 
Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!

PROSTORI

Goriška regija ponuja kreativno in inovativno okolje, prostore in infrastrukturo za učinkovit in hiter razvoj vašega start-up podjetja. 
 
V okviru Primorskega tehnološkega parka vam zagotavljamo sodobno urejeno podjetniško okolje po fleksibilnih pogojijh, v katerih lahko posameznik ali ekipa učinkovito razvija svojo podjetniško idejo, krepi inovativnost in kreativnost ter sodeluje in se povezuje z drugimi podjetnimi posamezniki. Na voljo je več možnosti, zato smo prepričani, da boste zase našli ustrezno rešitev. 

 


 
Inovativno okolje Start-up centra Primorskega tehnološkega parka
 •  
  Tanja Kožuh  | direktorica
  Primorski tehnološki park je veliko več kot motivacijski delovni prostor. Je center, kjer dobite znanje, mentorstvo, povezave in dostop do finančnih virov za razvoj vaše podjetniške ideje v uspešen posel.
 •  
  Maja Vidič  | vodja projektov
  V Primorskem tehnološkem parku vam s pomočjo mentorjev, izkušenih podjetnikov, dostopom do znanja in koristih informacij omogočamo, da hitreje uresničite vašo podjetniško idejo.
 •  
  Maja Rajer Obid  | vodja POPRI, pravne in splošne zadeve
  Vključitev v podjetniški ekosistem Primorskega tehnološkega parka je odlična priložnost za vse, ki že imate svojo podjetniško idejo. S pomočjo izkušenih podjetniških mentorjev vam bomo pomagali, da jo razvijete v delujoč poslovni model oziroma uspešno start-up podjetje.
 •  
  Katja Pregelj  | projektno vodenje, PR in marketing
  Si želite ustvarjati v inovativnem podjetniškem okolju, se povezati s podjetniki, mentorji in investitorji ter biti deležni najsodobnejših podjetniških trendov, dogodkov in programov? Pridružite se nam v centru, kjer vam bomo pomagali pri razvoju vaših idej, rasti in zagonu vašega start-upa ter prodoru na globalni trg.
 •  
  Mitja Mikuž  | podjetniški svetovalec
  Najbolje je, da sami poskrbimo za našo prihodnost. Podjetniška pot ni najlažja, je pa zanimiva in adrenalinska. Ključni so trije vidiki: učenje, hitrost in osredtočenost. Start-up podjetja v Primorskem tehnološkem parku pridobijo najsodobnejše znanje, osredotočenost na prave cilje in možnosti za hitro rast podjetja.
 

SKUPNOST

Podjetniki

 
Matija Klinkon
Led Luks d.o.o.
Diplomiran inženir elektrotehnike in velik poznavalec led razsvetljave, ki v prostem času rad fotografira in vzornika vidi v lastnem investitorju – italijanskemu poslovnežu. Matija, direktor start-up podjetja LED LUKS d.o.o., stavi na iznajdljivost in z mlado ekipo razvija led razsvetljavo po specifičnih potrebah trga. Več
Vsi startup podjetniki

Podjetja in skupine

 
MINI POLIGLOTINI
Več jezične knjige za otroke
MINI POLIGLOTINI so večjezične knjige za otroke za zgodnje učenje jezikov. Besedilo knjig je v treh jezikih in oblikovano prijazno bralcem z disleksijo. Knjige obsegajo pravljico, slikovni slovar, bogato didaktično gradivo, družabno in didaktično igro. Več
Vsi startupi
 

Start:up Nova Gorica v slikah

   

  O NAS


  Poslanstvo in vizija

  Start:up Nova Gorica je inovativna platforma za podjetniški preboj Nove Gorice kot univerzitetnega središča in njenega regionalnega in čezmejnega okolja. Goriško regijo želimo narediti podjetnikom prijazno in jo postaviti na zemljevid mednarodnih vozlišč. Nosilec Start:up Nova Gorica je Primorski tehnološki park, ki je eden vidnejših in pomembnješih deležnikov nacionalnega podjetniškega in inovativnega ekosistema. 
  Start:up Nova Gorica na enem mestu povezuje uspešne lokalne podjetnike, gospodarske družbe, izobraževalne ustanove, mentorje in investitorje iz goriške regije in tako uporabniku nudi preglednejši vpogled v mlad, a zagnan podjetniški ekosistem domače regije. 

  Soustvarjalci programov Start:up Nova Gorica v sodelovanju s Start:up Iniciativo Slovenije zagotavljajo v mestu Nova Gorica in na območju celotne goriške regije vse potrebno za realizacijo podjetniških idej: najsodobnejša podjetniška znanja za aktivacijo talentov in zagon start-up podjetij, medijsko prepoznavnost, sodobne pristope in mentorje ter dostop do virov financiranja. 

  Program Start:up Nova Gorica je odprta platforma, v katero so vabljeni vsi posamezniki in organizacije, ki želijo prispevati k viziji razvoja dinamične in podjetnim talentom prijazne regije. 
     Naši cilji

  Do leta 2020 smo si zadali ambiciozne cilje:
   

  100
  Ustvariti 100 podjetij
  220
  Vključiti v programe
  220 podjetniških ekip
  250
  Ustvariti 250
  novih delovnih mest
   

  Nosilec programa 


   

  Sofinancerji regionalnih programov

        
   

  Nacionalna partnerja

            
   

  Partnerske institucije znanja 


   

  Javno sofinanciranje vzpostavitve platforme

                     

  MESTO

  Skupnost Start:up Nova Gorica podpirajo predvsem tri goriške občine lastnice Primorskega tehnološkega para, ki igra vlogo nosilca, vodenja in koordiniranja platforme Start:up Nova Gorica: Mestna občina Nova Gorica s središčem v Novi Gorici, občina Šempeter-Vrtojba s središčem v Šempetru pri Gorici ter občina Renče-Vogrsko. Goriška regija postaja z njenimi talentiranimi in podjetnimi posamezniki, urejeno industrijsko cono, ugodno prometno lego v bližini avtoceste Ljubljana – Benetke in štirih mednarodnih letališč (Benetke, Treviso, Ljubljana in Trst), bližino italijanske meje in številnimi kulturnimi in naravnimi znamenitostmi (kot so grobnica Burbonov v Novi Gorici, znameniti stari Solkanski most čez reko Sočo, dvorca Vogrsko in Coronini v Šempetru, Kromberški grad itd.), privlačno okolje za delo in življenje.

  V Novi Gorici in okolici, ki ponuja vse več podjetniških priložnosti, je doma kar nekaj inovativnih, hitrorastočih in globalno prepoznanih podjetij, ki skupaj z novo nastajajočimi start-up podjetji tvorijo dinamično start-up skupnost, dajejo dober vzgled in zagon. 

  O goriški regiji 
   

   
   

  KONTAKT


  Ekipa Start:up Nova Gorica

  My best entrepreneurial advice is to start.
  / Dave Morin, Path Co-founder
   
  Tanja Kožuh
  Primorski tehnološki park
  pošlji email
   
  Mitja Mikuž
  Primorski tehnološki park
  pošlji email
   
  Maja Rajer Obid
  Primorski tehnološki park
  pošlji email
   
  Katja Pregelj
  Primorski tehnološki park
  pošlji email
   
  Simon Marinič
  Primorski tehnološki park
  pošlji email
   
  Sanja Gorjan
  Primorski tehnološki park
  pošlji email

  Naročite se na osebno svetovanje

  Start:up Nova Gorica je pridružen član Iniciative Start:up Slovenija
  Želiš izvedeti, kako se vključiti v start-up skupnost goriške regije? Te zanimajo najsodobnejši podjetniški trendi in programi? Na katerih dogodkih ne smeš manjkati?
  Prijavi se na Start:up Nova Gorica e-mail listo!